Home HRVATSKA I SVIJET David Kastelic i Nikola Ivaniš novi članovi Uprave HNK Rijeka

David Kastelic i Nikola Ivaniš novi članovi Uprave HNK Rijeka

David Kastelic i Nikola Ivaniš novi su članovi Uprave Hrvatskog nogometnog Rijeka.

David Kastelic predsjednik je uprave Sava osiguranja, generalnog sponzora HNK Rijeka, dok je Nikola Ivaniš, zamjenik gradonačelnika HNK Rijeka.

Sava osiguranje prije četiri godine prepoznala je HNK Rijeka kao perspektivan brend i zajednička suradnja rezultirala je velikim uspjesima i prvim naslovom prvaka Hrvatske u povijesti kluba.

– Suradnja između Sava osiguranja i Rijeke počela je prije četiri godine. Ušli smo na hrvatsko tržište i tražili smo perspektivan brend. Kroz četiri godine upoznali smo klub i nevjerojatno je koliko imamo sličnih osobina. Za Savu osiguranje Rijeka je brend s kojim ćemo graditi zajedničku budućnost, rekao je David Kastelic

Nikola Ivaniš dugogodišnji je navijač HNK Rijeka, a u upravu Kluba ulazi kao zamjenik gradonačelnika Grada Rijeke.

– Želim se zahvaliti predsjedniku Miškoviću što je smatrao da mogu doprinijeti radu HNK Rijeka kojeg volim i za kojeg navijam cijeli život. I kad se borila za titule i kad se borila za ostanak. Rijeka je veliki klub, jedini klub koji može animirati građane Rijeke, PGŽ-a i dijela Istarske županije kao nitko drugi, rekao je Nikola Ivaniš.

Damir Mišković izrazio je veliko zadovoljstvo dosadašnjom suradnjom sa Sava osiguranjem i Gradom Rijeka.

– Čast mi je i prezadovoljan sam da mogu predstaviti nove članove Uprave. Davida Kastelica dobro poznajete, drago nam je da je Sava osiguranje prepoznalo Rijeku. David je veliki navijač Rijeke što smo vidjeli proteklih četiri godina. Svima je poznato da je Nikola Ivaniš od malih nogu veliki navijač Rijeke i prati nas dugi niz godina, i prije i za vrijeme mog mandata. Jedan je od onih koji nam daje potporu u suradnji s Gradom Rijeka na dnevnoj bazi. S novom potporom i energijom bit će nam od velike pomoći, rekao je Damir Mišković, predsjednik HNK Rijeka.