Home SPORT Rukomet Labudice djeluju moćno, Udarnik stradao u Labinu

Labudice djeluju moćno, Udarnik stradao u Labinu

Tea Bradanović nekad je pokušavala u dresu Senie zaustaviti Katarinu Raspudić, a danas su zajedno vodile Labudice do visoke pobjede (FOTO: Katarina Franković)

Možda nakon odličnog odrađenog prijelaznog roka to nije bilo kristalno jasno, ali sada kada su se u ekipu Labudica vratile Matea Peršić i Katarina Raspudić, jasno je da Labinjanke nakon dugo godinu mogu sanjati Prvu HŽRL.

Jasno, danas su tek napravile prvi korak, ali Udarnik neće biti „kanta“ u ovoj ligi, a pobjeda od 17 pogodaka razlike govori sve o stanju na terenu. Katarina Raspudić vratila se u dres s čak sedam postignutih golova, a Tea Bradanović bila je sjajna u oba smjera te je zabila pet „komada“.

I treće ovoljetno pojačanje, Ivona Skorić, je s četiri gola pokazala da će biti korisna, a Emili Zenković je standardno bila opasna, postigavši šest pogodaka. Sve u svemu, ako se po jutru dan poznaje, ispred Labudica je itekako pozitivna sezona.


RUDAR – UDARNIK 43:26 (19:13)

RUDAR: Kamenar, Zenković 6, Peršić 3, Šumberac 2, Raspudić K. 7, Zahtila 3, Bradanović 5, Vrkić 2, Belušić D. 3, Jelčić 3, Lepinjica 3, Zupičić, Vukić 2, Baljak, Skorić 4 (1), Basanić

Sedmerci: 1/1 Isključenja: 4 minute (Zahtila 4)

Trener: Diego Datos

UDARNIK: Vučičević, Štefanić 2 (1), Sertić, Burić, Kusanić 8, Marčinko 2, Skrbin 3, Gujić 1, Cerovski, Vrdoljak, Dunđerović, Petković, Jambrešić 6, Jurić 1, Kocet, Katalinić 3 (2)

Sedmerci: 3/5, Isključenja: 12 minuta (Skrbin 4, Vučičević 2, Jambrešić 2, Cerovski 2)

Trener: Tomislav Mesaros