Home SPORT Rukomet Labudice se pojačale, u sezonu ulaze itekako spremne

Labudice se pojačale, u sezonu ulaze itekako spremne

FOTO: Katarina Franković

Rukometašice ŽRK Rudar na čelu s trenerom Diegom Datosom itekako su započele pripreme za novu sezonu. Nažalost po njih, nisu ostale kompletne u odnosu na proteklu sezonu jer je Justin Šajina objasnila kako joj poslovne obaveze više ne dozvoljavaju ovakav angažman, a Valentina Belušić je uzela „timeout“ zbog fakultetskih obaveza.

Međutim, uprava je posegnula za trima igračicama koje su sigurno velika pojačanja. Ivona Skorić već je bila u Labinu, radi se o vanjskoj igračici koja je igrala za Orijent Presoflex, ali i prvoligašku Murvicu.

Osim nje, došla je i Laura Vukić, nekadašnja opasnost na desnoj strani napada Arene i Rovinja. Treće ime je dobro poznato poznavateljima ženskog rukometa u Istri i Kvarneru, a radi se o Tei Bradanović koja je u prošloj sezoni bila jedna od rijetkih svijetlih točaka u momčad Senie, a prije toga nosila je dresove Orijenta i Zameta.

Sve u svemu, Labudice djeluju itekako sposobno nastaviti ostvarivati uspješne rezultate i u novoj sezoni, a s treninzima su započele 10. kolovoza, nešto ranije nego prijašnjih sezona, ali zbog činjenice da je iza njih velika pauza to se čini kao mudra ideja.

Ovog četvrtka Rudar igra prijateljsku utakmicu s opatijskim trećeligašem, a naredni tjedan protivnik će biti Murvica.