Home LABIN Labin - ostalo Održan prvi sastanak s MO Rabac – u to naselje je u...

Održan prvi sastanak s MO Rabac – u to naselje je u protekle tri godine uloženo više od 16 milijuna kuna!

Jučer se, kako je i najavljeno nastavilo s sastancima s predstavnicima Mjesnih odbora oko sastavljanja Proračuna za iduću godinu. Tako je sinoć održan sastanak s predstavnicima MO Rabac.

Na sastanku su sudjelovali zamjenica gradonačelnika Federika Mohorović Čekada, pročelnica upravnog odjela za prostorno uređenje, zaštitu okoliša i izdavanje akata za gradnju Anamarija Lukšić,  Danijel Žužić, viši savjetnik za komunalnu infrastrukturu te Kristina Sinčić Smoković, viša savjetnica za pravne posloveu ime Grada Labina s predstavnicima novoizabranog Mjesnog odbora.

Mjesnom odboru predstavljeni su odrađeni, ali i planirani projekti. Naglašeno je kako se u protekle tri godine, u ovo naselje kroz gradski proračun i gradske tvrtke uložilo više od 16 milijuna kuna. Razgovaralo se o rekonstrukciji igrališta u ulici G. Martinuzzi za koje se planira prijava na natječaj za sufinanciranje.

Razgovaralo se i o donošenju Urbanističkog plana uređenja naselja Rabac koje je u tijeku nakon što je provedena javna rasprava, ali i najavljeno je kako je u tijeku ishođenje lokacijske dozvole za projekt obnove ceste koja spaja ulicu Slobode sa Gornjim Rapcem.