Home LABIN Popunite upitnik i pomognite Stručnom timu Centra za savjetovanje djece, mladih i...

Popunite upitnik i pomognite Stručnom timu Centra za savjetovanje djece, mladih i podršku obitelji

Photo by Picsea on Unsplash

Stručni tim Centra za savjetovanje djece, mladih i podršku obitelji „Dobar start“ koji djeluje pri udruzi Labin Zdravi grad poziva roditelje iz jednoroditeljskih obitelji Labinštine da ispune Upitnik za jednoroditeljske obitelji koji se nalazi na linku

Osmišljen je kako bi se što bolje upoznala problematika i potrebe članova jednoroditeljskih obitelji na Labinštini. Dobiveni podaci sagledat će se skupno i biti od velike pomoći Stručnom timu u osmišljavanju primjerenih aktivnosti projekta „Dobar start“ namijenjenog pružanju podrške, savjetovanju i edukaciji jednoroditeljskih obitelji kojeg financira Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.

Iz stručnog tima pojašnjavaju pojam jednoroditeljske obitelji: to je obitelj koju čini dijete, odnosno djeca i jedan roditelj. Može biti i obitelj samohranog roditelja i djeteta/djece, ali i ona obitelj u kojoj dijete/djeca žive samo s jednim roditeljem dok drugi roditelj ne živi u istoj obitelji, no i dalje ispunjava svoje roditeljske obveze i koristi svoja roditeljska prava.

Upitnik je anoniman, a njegovo ispunjavanje traje 10-ak minuta.