Home RUBRIKE Sportska prognoza tjedna PROGNOZA TJEDNA | Marko Batelić: “Funtana je favorit, ali vjerujem u naše...

PROGNOZA TJEDNA | Marko Batelić: “Funtana je favorit, ali vjerujem u naše dečke, a Iskra je ponovno favorit za osvajanje lige”

Marko Batelić ostati će upamćen kao predsjednik NK Rabac u povratku u Prvu ŽNL. Međutim, mi smo ga pozvali da sudjeluje u našoj sportskoj prognozi tjedna što je daleko manje zahtjevan posao, a kako će se snaći, doznat ćemo u nedjelju navečer. Kao i mnoge, prošlotjednog gosta Harisa Alića iznenadili su rezultati te smo u sezonu „prognoziranja“ krenuli s 2/5.


TREĆA HNL ZAPAD – 2. kolo: Rudar-Vinodol 1

Rudar izraziti favorit. Nakon glatke pobjede na otvaranju i punjenje samopouzdanja protiv kombinirane momčadi prvoligaša Istre 1961, vjerujem u čistu pobjedu Rudara.

PRVA ŽNL – 2. kolo: Funtana –Rabac x

Iako su oni favoriti te nakon prvog kola mi se moramo “vaditi” na jako teškom gostovanju, vjerujem u naše dečke da će izvući pozitivan rezultat.

PRVA ŽNL – 2. kolo: Smoljanci Sloboda-Potpićan 1x

Smoljanci dokazano jaki i tradicionalno težak protivnik na svojoj Suhači, a Potpićan ima pravo na optimizam nakon domaćeg remija protiv favoriziranog i kvalitetnog Velog Vrha.

DRUGA ŽNL – 2. kolo: Iskra-Petrovija 1

Iskra je, po meni, opet favorit za osvajanje lige. Petrovija je novak te iskreno ne poznajem momčad previše, ali na Vinežu će teško itko uzeti bodove.

DRUGA ŽNL – 2. kolo: Brtonigla NV-Polet 1x

Brtonigla može biti jako nezgodna doma, čujem da su se pojačali i sigurno će biti tvrd orah kod kuće. Polet je malo kiksao protiv Kanfanara, ali vjerujem da bi mogli do boda.