Home ISTRA Čak 96 posto kupaca izrazito zadovoljno Valamarovom online trgovinom Valfresco Direkt

Čak 96 posto kupaca izrazito zadovoljno Valamarovom online trgovinom Valfresco Direkt

Poreč, 22. listopada 2020. – Istraživanje zadovoljstva kupaca online trgovinom Valfresco Direkt pokazalo je da je čak 96 posto korisnika izrazito zadovoljno ukupnim iskustvom, a njih čak 99% pohvalilo je ljubaznost zaposlenika. Više od 5.500 narudžbi ostvareno je na području Istre, Rijeke i Opatijske rivijere te otoka Krka u proteklih par mjeseci otkako je Valamar Riviera pokrenula ovu jedinstvenu online trgovinu, a većina korisnika postali su u međuvremenu već stalni kupci. Korisnici Valfresco Direkta izrazito su zadovoljni kvalitetom i odličnom paletom proizvoda te uslugom dostave koja omogućava jednostavnu, sigurnu i udobnu kupnju iz udobnosti vlastitog doma.

Valfresco Direkt na jednom mjestu nudi proizvode obiteljskih gospodarstava, vinara, maslinara i brojnih drugih domaćih proizvođača s dugogodišnjom tradicijom u proizvodnji zdravih i kvalitetnih namirnica, kao i tradicionalnih jela i slastica iz Valfresco Kužine. U ponudi Valfresco Direkta nalazi se širok izbor polugotovih i gotovih jela po tradicionalnim recepturama pripremljenih u Centralnoj kuhinji i distributivnom centru Valamara u Vinežu, kao i mnoge druge potrepštine koje se inače kupuju u marketu.

Kupci Valfresco Direkta već dan nakon izvršene narudžbe ispred svojih vrata mogu dobiti vrhunski pripremljena autohtona jela od svježih namirnica, čija je priprema i pakiranje izvršena uz najviše standarde zdravstvene sigurnosti i ispravnosti. Valamar garancija kvalitete i sigurnosti proizlazi i iz primjene niza certifikata i standarda kvalitete, a najpoznatiji je HACCP sustav kojim se omogućuje kontrola svih procesa pripreme hrane od proizvodnje i dostave do posluživanja.

Valamar surađuje s više od stotinu lokalnih partnera i dobavljača s područja Istre i Kvarnera, te Slavonije i Dalmacije, s ciljem širenja suradnje na zainteresirane partnere iz svih dijelova Hrvatske.