Home SPORT Nogomet I u Dumbrovi pozitivan na koronavirus, seniori u samoizolaciji

I u Dumbrovi pozitivan na koronavirus, seniori u samoizolaciji

Nakon nogometaša Vrsara, i u Dumbrovi pozitivan nalaz na koronavirus. Iz kluba su poslali priopćenje te su obavijestili da u samoizolaciju idu apsolutno svi članovi seniorske selekcije kluba (koji su bili u zapisniku na utakmici sa Žminjom) dok će omladinski pogon nastaviti s radom.

„Želimo Vas obavijestiti da je jednom od nogometaša seniorskog sastava, potvrđen slučaj zaraze virusom COVID -19. Sve nadležne službe su tijekom dana (22.10) obaviještene i konzultirane.

Epidemiološka služba odnosno gospođa Suzana Mušković je naložila da svi igrači iz zapisnika sa utakmice sa NK “Žminj” odigrane 18.10.2020. moraju u samoizolaciju do 2.11.2020.

Igrači su obaviješteni te su dali sve potrebne podatke koji će biti proslijeđeni tokom dana epidemiološkoj službi. Sve aktivnosti u klubu do daljnjeg su obustavljene. Zdravlje svih koji su vezani za klub su najvažniji. Kad se budu stekli uvjeti, biti će nastavljeni treninzi i utakmice svih kategorija“, piše u priopćenju Esada Huskića, potpredsjednika kluba.