Home GOSPODARSTVO Gospodarstvo Labinštine Jesenska gastro rapsodija – Najlepci gušti podzimka na Labinštini od 02. do...

Jesenska gastro rapsodija – Najlepci gušti podzimka na Labinštini od 02. do 31. studenog!

Podzimak nan je priša i donesa punu koficu fruti, verduri i kolori keh je se po sen prosu… Otkrijte kako se tipične jesenske namirnice koriste u istarskoj kuhinji u gastro kreacijskom spoju tradicionalne i moderne gastronomije.

Restorani Velo Kafe, Kvarner, Tina i Due Fratelli u Labinu, restoran Dorina i Pizzeria Burra u Plominu, restoran Tri Murve u Vozilićima te Konoba Porat u Plomin Luci kao i Konoba Dišpet u Pićnu za sve ljubitelje gastronomije pripremaju Jesensku gastro rapsodiju – Najlepci gušti podzimka.

Oni jesen shvaćaju ozbiljno pa tako gostima pripremaju pravu rapsodiju okusa jeseni koji uključuju svježe namirnice, dobru energiju i vrhunsku pripremu. Maštoviti meniji koji se sastoje od predjela, glavnog jela i deserta po promotivnoj cijeni od 120,00 kn biti će dostupni od 2. do 30.studenog 2020.

Ako pripadate skupini radoznalih gurmana i hedonista željnih novih okusa, ne propustite istražiti bogatu ponudu Jesenske gastro rapsodije naše Labinštine. Ponašajmo se odgovorno te čuvajmo sebe i sve druge oko sebe.

Uživajte u okusima jeseni i ostanite zdravi!