Home OBRAZOVANJE Još danas prijave za gradske stipendije

Još danas prijave za gradske stipendije

Srednjoškolci i studenti s prebivalištem na području grada Labina ukoliko to još nisu učinili mogu još danas dostaviti natječajnu dokumentaciju za prijavu na gradski natječaj za stipendije u školskoj i studijskoj 2020./2021. godini.

Ove godine Grad Labin dodjeljuje 40 novih stipendija, Naravno, dosadašnji stipendisti, ukoliko su zadržali status redovnih studenata ili učenika, nastavljaju dobivati ugovorene gradske stipendije za što dostavljaju potrebne potvrde zaključno sa 31. listopada, dok je za nove stipendije na adresu Grada do jučerašnjeg dana pristiglo osamdesetak prijava.

Za dodjelu stipendije imaju se pravo natjecati učenici srednjih škola i studenti s prebivalištem na području Grada Labina od najmanje 12 mjeseci prije dana objave natječaja, ukoliko se redovno školuju / studiraju izvan mjesta prebivališta i ukoliko ne primaju drugu stipendiju. Učenici koji polaze nastavu izvan područja Grada Labina za programe za koje su formirana odjeljenja pri Srednjoj školi Labin ne mogu ostvariti pravo na stipendiju. Učenici i studenti koji ostvaruju dohotke s osnove radnog odnosa ne ostvaruju pravo na stipendiju.

Prijave na ovaj Natječaj podnose se na adresu Grad Labin, Gradonačelnik, Titov trg 11, na propisanom obrascu kojeg se može dobiti u prilogu ove obavijesti, u zgradi Grada Labina i na službenoj stranici Grada Labina www.labin.hr/stipendije zaključno s današnjim danom, 19. listopada (uključujući i prijave s poštanskim žigom današnjeg datuma).

Zakašnjele i nepotpune prijave neće se uzeti u razmatranje. Detaljnije pročitajte OVDJE.