Home SPORT Rukomet Kovari dočekuju Karlovac, na tribine smije maksimalno 200 gledatelja

Kovari dočekuju Karlovac, na tribine smije maksimalno 200 gledatelja

Nakon gostovanja u Zadru i tijesnog poraza, Kovari ovog vikenda u sklopu 2. kola 1. HRL Jug na svom terenu dočekuju momčad HRK Karlovca, jednu od tri momčadi s ambicijom ulaska u najviši rang – Premijer ligu.

Trener Zupičić će u ovoj utakmici imati na raspolaganju sve igrače, te dva nova/stara igrača, Bučaja i Štucina. Đoni Bučaj je nakon četiri sezone provedene u Labinu prošlu sezonu odigrao u RK Arena Pula te se ove sezone odlučio vratiti, te pojačati momčad na poziciji lijevog krila. S druge strane Karlo Štucin, dijete labinskog rukometa, vraća se u matični klub nakon četiri sezone, od kojih je posljednje tri odigrao u Rijeci u tamošnjem klubu MRK Kozala, te će biti dodatni forte u obrani Kovara i na vanjskim pozicijama u napadu.

S obzirom na ambiciju Karlovčana i želju kovara za prvim bodovima u sezoni možemo slobodno reći da očekujemo jednu zanimljivu i do samog kraja tešku utakmicu. Utakmica je na rasporedu u nedjelju 4.10. s početkom u 20:00 sati.

S obzirom na mjere zbog situacije sa Covid-19 moli se sve ljubitelje labinskog rukometa koji planiraju posjetiti labinski hram rukometa da svoje ulaznice nabave u preprodaji kako bi se smanjila gužva na ulazu, a isto tako zbog limitiranog broja karata. Naime dok su mjere Stožera civilne zaštite na snazi, na tribinama SC Franko Mileta može biti prisutno 200 gledatelja.

Ulaznice se mogu pronaći u preprodaji u caffe baru GAMP u sklopu SC Franko Mileta, u caffe baru KARBON na Zelenicama te u caffe baru ALTER EGO na autobusnom kolodvoru. Isto tako sve gledatelje molimo da uzmu zaštitnu masku za lice te da imaju strpljenja prilikom ulaska na tribinu jer je organizator utakmice dužan prikupiti određene osobne podatke.