Home LABIN Otvorene prijave za lov na blago – „Find the suitcase“

Otvorene prijave za lov na blago – „Find the suitcase“

U četvrtak, 29. listopada 2020. godine u periodu od 16:00 do 18:00 sati, Alfa Albona u sklopu Time to Move kampanje organizira već tradicionalni lov na blago!

Ove godine on je u obliku potrage za kovčegom – „Find the Suitcase“ – zbog nostalgije za svima nam željnim putovanjima, ali i zato što je kovčeg jedan od glavnih obilježja mobilnosti.

Ovim putem Alfa Albona poziva sve zainteresirane da prijave svoje ekipe do 5 igrača na broj telefona: 098/9588269 (Anja) ili u inbox Alfa Albone.

Nakon prijave, ekipe će biti podijeljene u termine igranja, a o točnom terminu te o lokaciji starta, ekipe će biti obaviještene pojedinačno.

Isplati se igrati, jer sve sudionike koji uspješno odrade sve zadatke na cilju očekuje kovčeg u kojem se nalazi blago, odnosno vrijedne nagrade. Ovo je ujedno i posljednja „fizička“ aktivnost koju Alfa Albona provodi u listopadu – mjesecu koji je već dugi niz godina rezerviran za Time to Move kampanju u kojoj mladi intenzivnije nego inače imaju prilike informirati se o mogućnostima koje im se nude na području Europe.