Home Ostalo Poziv na online radionicu na temu “Leadership – kako upravljati sobom i...

Poziv na online radionicu na temu “Leadership – kako upravljati sobom i drugima?”

Istarska razvojna agencija – IDA d.o.o. u sklopu projekta “Usluge poticanja konkurentnosti malog i srednjeg poduzetništva – UP SMART” poziva na online radionicu na temu “Leadership – kako upravljati sobom i drugima?” koja će biti dostupna na Facebook stranici Istarske razvojne agencije – IDA d.o.o. / FACEBOOK DOGAĐAJ u srijedu 7. listopada 2020. godine u trajanju od 10:00 sati do 13:00 sati.

O RADIONICI:

Kako se nositi i izboriti s izazovima tržišta, konkurencije, svojih djelatnika, klijenata i na kraju dana, sa samim sobom u ulozi poduzetnika, lidera i nekog tko upravlja ljudima, i sve to u ovom dinamičnom i neizvjesnom trenutku globalne pandemije? Nema čarobne formule. Niti 5 koraka kako brzo…nešto. Ključno i održivo polazište je osvještavanje i razvoj – sebe i ljudi s kojima radimo i poslujemo – stručno, mentalno i emocionalno. Razvoj ovih kompetencija u fokusu su ove online radionice kojoj je cilj pomoći poduzetnicima da osvijeste svoje „slijepe točke“, dobiju nove perspektive na situacije s timom i klijetima te usvoje praktična znanja i alate kojima će unaprijediti sebe kao lidera unutar i izvan svoje organizacije.

SADRŽAJ RADIONICE:

  1. Upravljanje sobom i drugima- moje ‘slijepe točke’
  2. Zašto nastaju nerazumijevanja i sukobi na radnom mjestu/s klijentima?
  3. Kad, kako i zašto smo marionete dominantnih mentalnih centara?
  4. Situacijsko i Whole Brain vođenje
  5. Neuroznanost o liderstvu, učenju i radu s ljudima

Kroz edukaciju se povezuju modeli, psihološki koncepti i sindromi, rezultati istraživanja te primjeri iz prakse – prilagođeni razumijevanju svakodnevnih poslovnih situacija.

__________________________________

Radionicu će voditi doc. dr. sc. Marinela Dropulić Ružić, vlasnica konzultantske firme Meraklis te certificirana Executive Business i Whole Brain coach s iskustvom u agenciji za zapošljavanje, hotelskim poduzećima i ugostiteljstvu u Hrvatskoj i SAD-u te s desetogodišnjim znanstvenim iskustvom u području turizma i upravljanja ljudskim potencijalima.   

Radionica je besplatna i dostupna svim zainteresiranim malim i srednjim poduzetnicima i ostalim polaznicima. Radi projektnih obveza zainteresirani se mole da izvrše prijavu na poveznici.

Za sve dodatne informacije možete se obratiti Jeleni Nikolić putem e-maila jelena.nikolic@ida.hr ili na broj telefona +385 52 381 900.