Home LABIN Produžen rok za uključenje u obilježavanje 100. obljetnice Labinske republike

Produžen rok za uključenje u obilježavanje 100. obljetnice Labinske republike

Zbog velikog broja upita naših sugrađana produžuje se rok za sudjelovanje u osmišljavanju dijela programa obilježavanja 100. obljetnice Labinske republike.

Podsjetimo, Grad Labin raspisao je Javni poziv putem kojeg se sva zainteresirana javnost može uključiti se svojim idejama, prijedlozima, kreacijama ili već gotovim programskim sadržajima.

Stoga, Javni poziv otvoren je od 6. listopada do petka, 16. listopada 2020. godine, a javiti se mogu svi građani – fizičke osobe, te udruge, ustanove i drugi neprofitni i negospodarski subjekti s područja Grada Labina te općina Raša, Sv. Nedjelja, Kršan i Pićan.

Predlagateljima programskog sadržaja Grad Labin nudi prostornu i infrastrukturalnu podršku prema mogućnostima, te punu promociju programskog sadržaja i njegovo uvrštavanje u službeni program obilježavanja jubileja, dok Predlagatelj odgovara za provedbu programa te snosi eventualne dodatne materijalne, tehničke i druge troškove kreiranja i održavanja programskog sadržaja.

Projekti koji se sukladno operativnim i financijskim mogućnostima mogu provesti unutar gradskog proračuna bit će razmatrani od strane radnog tima i predloženi za uvrštenje u program obilježavanja.

Prijedloge možete uputiti putem e-obrasca kojeg možete preuzeti OVDJE.

 Rok za dostavu prijedloga je petak 16. listopada 2020.

U obrascu je potrebno popuniti sva tražena polja. Nepotpuni obrasci neće se razmatrati.

PRIVOLA ZA PRIKUPLJANJE I OBRADU PODATAKA

Podnošenjem prijave na Javni poziv prijavitelji su izričito suglasni da Grad Labin kao voditelj obrade osobnih podataka, može prikupljati, koristiti i dalje obrađivati podatke u svrhu provedbe Javnog poziva, samo u obimu i samo u svrhu provedbe natječaja, a sukladno odredbama Opće uredbe o zaštiti osobnih podataka EU 2016/679. od 27. travnja 2016. godine.