Home LABIN Labin - ostalo Sutra, u četvrtak, humanitarna akcija “Solidarnost na djelu”

Sutra, u četvrtak, humanitarna akcija “Solidarnost na djelu”

Iz Crvenog križa Labin pozivaju sve sugrađane da se i ove godine podrže našu humanitarnu akciju „Solidarnost na djelu“, koju provode već 48.-u godinu, a održava se u četvrtak, 8. listopada.

„Akcija „Solidarnost na djelu“ na našem području okrenuta je potrebama oko 150 obitelji Labinštine kojima je mjesec predug za njihove financijske mogućnosti, te im u prosincu želimo iz tih sredstava kupiti božićne pakete s hranom. Također, želimo pomoći i učenicima svih škola Labinštine, čiji roditelji teže pokrivaju njihove potrebe, putem školskog fonda stvorenim da im pokušamo pružiti jednake mogućnosti.

Svi koji žele i mogu, u četvrtak mogu željeni iznos donirati našim volonterima na sabirnim mjestima, a zauzvrat će dobiti bon ovjeren žigom. Volonteri će biti označeni ovjerenom akreditacijom i srest ćete ih od 09,00 do 12,30 sati u Gornjem Labinu, na tržnici, u centru na Zelenicama, u Marketu Kature, Opskrbnom centru, Konzumu i na benzinskoj postaji Ina. Donacije će se prikupljati i u svim školama i vrtićima Labinštine.

U poslijepodnevnim satima, od 17,00 do 19,30 sati novac i hrana prikupljat će se u Konzumu, Marketu Kature te Opskrbnom centru, kao i u našim prostorijama. U narednim tjednima, volonteri će bonove prodavati i na javnim mjestima općina Labinštine, o čemu će javnost biti pravovremeno obaviještena.

Akcija se vodi pod evidencijskom oznakom IŽ-HA/OST-20-25, traje do 31. prosinca, a uplate se primaju i na žiro račun IBAN HR51 2402006 1500085583. Zahvaljujemo svima koji će se akciji odazvati, te onima koji su omogućili da se ona održi“, stoji u priopćenju CK-a.