Home SPORT Nogomet U prosincu novo izdanje Step by Step Soccer kampa

U prosincu novo izdanje Step by Step Soccer kampa

Treći nogometni kamp ‘Step by Step Soccer 2020’ održat će se od 9. do 14. prosinca na igralištu NK Jedinstvo Omladinac u Nedešćini. Bit će to pet dana nezaboravnog druženja i simuliranja dana profesionalnog nogometaša. Organizator kampa je Valentino Stepčić, a partner Ho Soccer.

Cijena sudjelovanja je 1.299 kn, a za golmane 1.500 kuna. Osigurana je oprema za golmane (rukavice i trenerka), kao i trenerka za igrače, te ostale stvari poput hrane, vode, snackova… Također, kamp će imati nutricionistu, atletskog trenera (Elvis Peršić), te liječnika i fizioterapeuta (Goran Marjanović) koji će brinuti o polaznicima kampa.

Treneri golmana bit će Sanjin Vozila, Velimir Radman i Vanja Iveša. Treneri igračima bit će: Kristijan Čaval, Damir Milinović, Nikica Jajčeviić, Vedran Kovačević, Robi Čalović, Nenad Peršić i jedno veliko Iznenađenje iz GNK Dinamo Zagreb.

Kamp će posjetiti i direktor kampa Barcelone za Hrvatsku s kojom Step by Step Soccer ima suradnju. Za prijavu je dovoljno uplatiti 450 kuna, a ostatak 7 dana prije Kampa.

Trenirat će se pet dana: četvrtak, petak, subota i ponedjeljak jedan trening, a u nedjelju dva treninga. Zadnji trening završit će druženjem i podjelom nagrada najboljim pojedincima. Nagrade su omogućili prijatelji Kampa, igrači 1 HNL lige, koji će posjetiti Kamp i podijeliti s polaznicima svoja iskustva..

“U pauzama smo osigurali malo i razbibrige i malo opuštanja uz turnir u Fifi i gledanja utakmica uz taktičku analizu. Zahvaljujemo se i našim sponzorima bez kojih Step by step Soccer ne bi mogao funkcionirati i prezentirati sve na takvom velikom nivou”, rekao nam je osnivač kampa Valentino Stepčić.

Sponzori: Derossi Metali, restaurant Placa, autodijelovi Trumic, Foto Festival (službeni fotograf kampa), Pizzeria Pineta, Rockwool, Fast food Forever, bravarija Belin, restaurant Ravni, Vinarija Matiška, Pet shop Ricky i Labinština info.

Prijave i info na whatsapp i viber: +49 173  8428 155. E-mail: Stepbystepsoccer2019@gmail.com. Informacije se mogu vidjeti i na instagram stranici stepbystepsoccer.