Home SPORT Rukomet Labudice napravile još jedan korak prema Prvoj ligi

Labudice napravile još jedan korak prema Prvoj ligi

Sad je sve jasno – u Prvu HŽRL će bolja ekipa iz dvomeča labinskog Rudara i zagrebačke Trešnjevke. Naime, trećeplasirana Lokomotiva II danas je gostovala u Labinu, a Labudice su je „preplivale“ kao plitki potok.

Pobjegle su gošće na 4:6 u ranoj fazi utakmice, no Bradanović i Skorić vraćaju u egal, a onda u 18. minuti Raspudić zabija za 10:8. U posljednjih deset minuta prvog dijela Labinjanke „razbijaju“ gošće i završava 18:12. U nastavku klasično i rutinsko odrađivanje posla.

Najbolja je još jednom bila Ivona Skorić s devet pogodaka, a po pet pogodaka dodale su Doris Belušić i Katarina Raspudić. Vesele i četiri pogotka povratnice Matee Peršić. Gošće predvodila Anđela Žagar s deset golova.


LABIN – SC Franko Mileta – II HŽRL ZAPAD – 7. KOLO
SUCI: Karlo Devčić i Mateo Radanović (oba Rijeka)

RUDAR – LOKOMOTIVA ZAGREB II 33:24 (18:12)

RUDAR: Zenković 2, Peršić 4, Raspudić K. 5, Zahtila 3 (1), Bradanović 2, Belušić 5, Jelčić 1, Lepinjica 2, Zupičić, Vukić, Baljak, Skorić 9 (5)

Trener: Diego Datos

LOKOMOTIVA ZAGREB II: Brkljačić, Mikulčić, Vrdoljak N., Fureš 2, Grgurić 1, Kosovac, Sladić, Miloš 2, Havranek, Škalić I. 5, Žagar 10 (5), Bajkuša 3, Škalić M. 1, Vrdoljak A.

Trenerica: Iva Kanjugović