Home SPORT Rukomet Novi poraz rukometaša Rudara

Novi poraz rukometaša Rudara

Zbog velikog broja igrača koji se i dalje nalazi  u samoizolaciji Rudar Labin opet je nastupio u nepotpunom sastavu i upisao novi poraz u utakmici zaostalog četvrtog kola prve HRL Jug.

Dobro su se Labinjani držali u prvom poluvremenu međutim mali pad koncentracije sredinom poluvremena omogućio je gostima da se “odljepe” na +3. Iako u 25. minuti domaćin pogotkom Derossija vraća na 11:12 na odmor se odlazi rezultatom 14:16.

Poletna momčad gostiju koji vodi proslavljeni Petar Metličić odlučno je ušla i u drugo poluvrijeme te već na početku opet “pobjegla” Kovarima na +4. Nakon toga, sredinom drugog poluvremena Labinjani predvođeni Jelušićem, koji je postigao 11 pogodaka, smanjuju na -2 međutim gosti nizu dozvolili preokret.

Jasno je bilo da bodovi ne ostaju u Labinu kada je Sučić pogodio u 53. minuti za 23:28. Ostaje dojam kako bi ishodi ovako napetih utakmica bili drukčiji uz pune tribine.


LABIN – SC Franko Mileta – 1. HRL Jug – 4. KOLO
SUCI: Marko Duspara i Hrvoje Rogić (oba Velika Gorica)

RUDAR LABIN – BALIĆ&METLIČIĆ 26:29 (14:16)

RUDAR LABIN: Štucin 3, Derossi 4, Bijelić, Vozila, Bučaj 2, Dželili, Murselović, Mandić, Lukšić 1, Tomičić, Štingl, Jurman 5, Hrvatin, Kostić, Kokot, Jelušić 11

Sedmerci: 2/3, Isključenja: 4 minuta (Jurman, Jelušić)

Trener: Dalibor Zupičić

BALIĆ&METLIČIĆ: Cvitanović, Matijaš, Roki 6, Radina 4, Luketin 2, Badžim, Vladić, Čavčić, Tadić, Sučić, Lučin, Kozina 5, Gajić 2, Vulić 3, Dujić 3.

Sedmerci: 1/1, Isključenja: 2 minuta (Tadić)

Trener: Petar Metličić