Home KOLUMNE Retrovizor RETROVIZOR | Labinska Komuna donira 20% svih dogovorenih suradnji u prosincu 2020....

RETROVIZOR | Labinska Komuna donira 20% svih dogovorenih suradnji u prosincu 2020. dvjema labinskim udrugama

Na kraju ove pomalo čudne i neobične godine, mnogi bi rekli i tužne, portal Labinska Komuna odlučio se na jedan potez u nadi da će pozitivna energija u prosincu “izbrisati” sve loše iz ove, 2020. godine, koju mnogi žele zaboraviti.

Naime, kako periodično šaljemo marketinške ponude gospodarskim subjektima s Labinštine želeći se marketingom “pokriti” koliko nam je krevet dug, tako smo napravili i u studenom, ali smo pritom donijeli jednu odluku da svemu dodamo humanitarni predznak.

Donesena je odluka da od svih dogovorenih marketinških suradnji do 05. prosinca, 20% profita doniramo dvjema udrugama s područja Grada Labina. Za ovaj prosinac, odlučili smo da će te udruge biti Crveni križ Labin i Udruga za zaštitu životinja Fenix iz Labina.

Iako vjerojatno to neće biti basnoslovni iznosi, sigurni smo da će navedene udruge dobro iskoristiti svaku “lipu” te da će ovo postati tradicionalna praksa. Ovim ćemo putem naglasiti kako su se već javile četiri tvrtke (Pizzeria Pineta Labin, Autoservis Boyski, Danieli Systec i La Tienda) koje su stale iza ovog projekta u kojem svaka od navedenih strana ima jasan motiv, a svi zajedno ćemo se ovog prosinca malo ljepše osjećati u konačnici pomagajući potrebitima.

Također, za svaki “share” na društvenoj mreži Facebook ove vijesti, iznosu namijenjenom navedenim udrugama, dodajemo kunu kao zahvalu za širenje pozitivne energije. Ovih dana nam toga zaista treba!