Home SPORT Rukomet Sjajne rukometašice Rudara upisale šestu pobjedu u nizu

Sjajne rukometašice Rudara upisale šestu pobjedu u nizu

Kao velike favoritkinje su u Karlovac otišle labinske rukometašice i nakon 30 minuta u drugom dijelu pokazale i zašto. Možda je prerano reći, ali ovaj “stroj” Labinjanki može zaustaviti, a i to možda, samo zagrebačka Trešnjevka.

Sve ostale momčadi zasad im nisu bile dorasle, pa ni Karlovčanke danas. U devetoj minuti Skorić zabija za 0:5, a u 21. ista igračica poentira za 3:10. Pokušale su se probuditi domaće, smanjile na 8:12, ali u drugi dio Labudice ulaze čvrsto i u 37. minuti je 9:18 – kraj priče.

Najbolja je u gostujućim redovima bila Natali Zahtila sa šest golova dok je Ivona Skorić dodala pet ‘komada’, a Matea Peršić i Ana Lepinjica dodale su po četiri. Labinjanke su sada na vrhu poravnate s Trešnjevkom nakon šest pobjeda iz isto toliko utakmica, a narednog vikenda u Labinu ugošćuju Lokomotivu II.


KARLOVAC – ŠSD Mladost – II HŽRL ZAPAD – 6. KOLO
SUCI: Josip Gagula i Mario Zorko (oba Zagreb)

KARLOVAC – RUDAR 18:29 (8:12)

KARLOVAC: Bačić 4, Stepić 2, Peretić, Španić 1, Vuković 8, Korač, Pavletić, Kučinić 1, Devčić, Skočibušić, Krizmanić, Medved 2, Keča, Benić
Sedmerci: 0/1, Isključenja: 4 minute (Španić 2, Vuković 2)

Trener: Dražen Keča

RUDAR: Kamenar, Zenković E., Peršić 4, Šumberac, Raspudić K. 3, Zahtila N. 6, Bradanović 3, Vrkić 1, Belušić D. 2, Baljak, Jelčić 1, Lepinjica 4, Zupičić, Vukić, Basanić, Skorić 5
Sedmerci: 2/3, Isključenja: 6 minute (Zahtila N. 4, Vrkić 2)

Trener: Diego Datos