Home LABIN Labin - ostalo „Djed Mraz“ ili više njih darivali labinske mališane

„Djed Mraz“ ili više njih darivali labinske mališane

U labinskim dječjim vrtićima Pjerina Verbanac i Gloria bilo je nesvakidašnje uzbudljivo. Došao je Djed Mraz sa vrećama poklona za labinske mališane. Bila je to prava čarolija, kojoj su pridonijele tete odgojiteljice, ups…mislili smo reći Djeda Mrazovi i Bake Mrazice! Jer nikada ih u vrtiću nije bilo koliko i danas!

A znate li zašto? Zato što Djeda Mraz nije mogao kao i ostalih godina doći u naše skupine pa su maštovite odgojiteljice preuzele stvar u svoje ruke i djeci priuštile nikad kreativniju podjelu poklona. Djeda Mrazovi su stizali sa svih strana – s prozora, iz dvorišta, s mobitela, laptopa, pa čak negdje i kroz dimnjake, jer kako bi nas inače iznenadili poklonima i pismima koji su su se odjednom pojavili pod borom?

Hvala i roditeljima Mrazovima koji su pomogli u ovom neobičnom danu. Neobičnom, ali posebnom. Posebnom po tome što su odgojiteljice naših vrtića ponovo dokazale da šačica mašte i paketić dobre volje mogu stvoriti čaroliju i ondje gdje je na prvi pogled nema.

Paketiće Djeda Mraza danas su uručeni i labinskim prvašićima. Poklon pakete za oko 250 labinskih vrtićaraca te 86 prvašića osigurao je Grad Labin.

Poklon pakete Djeda Mraza za dječicu stariju od tri godine a koji ne polaze vrtić, roditelji će moći preuzeti na porti Grada Labina, u petak 18.12. poslijepodne, od 14 do 20 sati, te od ponedjeljka 21.12. do srijede 23.12. u jutarnjim satima, točnije od 8 do 14 sati. Napominjemo kako je prilikom preuzimanja poklona potrebno imati dokument iz kojeg je vidljiv OIB ili datum rođenja djeteta.

Poklon pakete za oko 250 labinskih vrtićaraca osigurao je Grad Labin.