Home OPĆINE Kršan Djed Mraz posjetio mališane u kršanskom vrtiću Kockica!

Djed Mraz posjetio mališane u kršanskom vrtiću Kockica!

U kršanskom Dječjem vrtiću „Kockica“ ovog su tjedna dočekali ‘Djeda Mraza’. Obzirom na epidemiološke mjere, on se u vrtiću zadržao tek desetak minuta, ali je svejedno proširio pozitivnu energiju i razveselio mališane.

„Eto nama Djeda Mraza!!!  I zaista Djed Mraz je unatoč svim preprekama na putu, uspio doći do naše Kockice! Spustio se saonicama s planine Učke i donio pune vreće darova! Pratila ga je uvijek raspoložena pomoćnica koja je pazila da Djed Mraz poštuje sve propisane mjere!

Naši su mališani ove godine bili toliko strpljivi i toliko toga  su s razumijevanjem prihvatili da ih Djed Mraz ih jednostavno nije mogao razočarati. U sobi sa djecom zadržao se tek desetak minuta. Bilo je to sasvim dovoljno da mu djeca povjere svoje želje i ispričaju koliko su dobri ove godine bili.

Za iduću godinu, ako se bude mogao duže zadržati, djeca su djedici obećala da će mu pripremiti pravu feštu! Uz veseli Ho! Ho! djedica je pozdravio  djecu i nastavio sa svojim putovanjem (PS. Nije daleko stigao… Djeda Mraza smo zamolili da nakon podjele poklona pomogne u prijevozu ručka i popravcima u vrtiću)”, šaljivo su poručili iz DV Kockica u Kršanu.