Home LABIN Labin - ostalo LK I PODUZETNICI | Okončana blagdanska akcija, dvjema udrugama uplaćena donacija!

LK I PODUZETNICI | Okončana blagdanska akcija, dvjema udrugama uplaćena donacija!

Ovog smo prosinca, na kraju ove čudne i pomalo negativne 2020. godine, uspjeli dovršiti marketinško-humanitarnu blagdansku akciju koja je, ako ništa više od toga, pokrenula val pozitive među ostvarenim kontaktima.

Naime, obzirom da smo do 05. prosinca dogovorili šest marketinških suradnji u toj akciji, s guštom smo se obavezali 20% prihoda donirati u humanitarne svrhe, dvjema udrugama s područja Grada Labina.

Još jedanput naglašavamo koje su tvrtke podržale ovu akciju – Pizzeria Pineta Labin, Autoservis Boyski, DM Trgovina, La Tienda, Vina Baćac i Danieli Systec. Nakon konačnog obračuna, koji je prezentiran tvrtkama putem maila, dobili smo brojku od 580 kuna za donaciju.

Na to smo, sukladno obećanju, mi nadodali 111 kuna jer je toliko puta ta naša objava bila „podijeljena“ putem Facebooka, a kako to zajedno daje iznos od 691 kune, ‘zaokružili’ smo na sedam stotina kuna i polovično od tog iznosa uplatili Crvenom križu Labin i Udrugi Fenix za zaštitu životinja.

Svjesni smo da je to mali doprinos tim udrugama koje rade divan posao, ali od nekud se mora početi. Ovim putem se redakcija portala Labinska Komuna još jednom zahvaljuje svim navedenim poduzetnicima na pozitivi i podršci koju su nam iskazali, a poruke od strane voditeljica tih udruga puno nam znače.

Nadamo se kako će ovo postati jedna lijepa prosinačka tradicija!