Home SPORT Rukomet Metkovci u nastavku do samo naizgled lagane pobjede

Metkovci u nastavku do samo naizgled lagane pobjede

Piše: Arijan Udovičić

Rukometaši Rudara nisu uspjeli upisati drugu prvenstvenu pobjedu na teškom gostovanju u Metkoviću. Iako možemo reći kako je Rudar kompletnija momčad nego što je bio prije mjesec dana “Kovari” iz Dalmacije putuju “praznih džepova”.

Domaćin bolje otvara utakmicu i u 7. minuti vodi s 4:1 te tu prednost drži gotovo do kraja poluvremena. Kostić je u 28. minuti poentirao za 9:8, a na odmor se otišlo s rezultatom 10:9. Treba napomenuti kako je Rudar u prvom poluvremenu promašio dva sedmerca, a do kraja susreta još dva.

Nakon kratke igre gol za gol u drugom poluvremenu mladi Franković je u 37. minuti postigao gol za 12:11 te su Labinjani ponovo bili u utakmici. Međutim, vrlo brzo domaćin opet vraća na +3, a polovicom drugog djela  radi seriju od tri uzastopna pogotka i odlučuje pitanje pobjednika. Domaći momci Kostić i Jurman postigli su četiri pogotka, a isto toliko “dodao” je i Jelušić.


METKOVIĆ – GSD Metković – PRVA HRL JUG – 10. KOLO
SUCI: Ante Mikelić i Petar Parađina (oba Solin)

METKOVIĆ MEHANIKA – RUDAR LABIN 23:16 (10:9)

METKOVIĆ MEHANIKA: Ilić, Jakić, Medić 4, Cvitanović 5, Ćavar 1, Krešić, Komazin, Bošković, Kozina, Jurković 3, Milas, Džono 2, Čupić 1, Cvitković, Jurić, Bezer 7.
Sedmerci: 4/4, Isključenja: 6 minuta (Cvitanović 2, Jakić, Krešić)

Trener: Joško Jukić

RUDAR LABIN: Štucin 2, Bijelić, Franković 1, Vozila 1, Murselović, Mandić, Lukšić, Štingl, Jurman 4, Kostić 4, Kokot, Jelušić 4.
Sedmerci: 1/5, Isključenja: 8 minuta (Jurman 2, Štucin, Kostić)

Trener: Dalibor Zupičić