Home LABIN Labin - ostalo Najavljena božićna lutrija Udruge žena „Mendula“ odgođena za Uskrs

Najavljena božićna lutrija Udruge žena „Mendula“ odgođena za Uskrs

Udruga žena Sv. Nedjelja „Mendula“ Nedešćina, kao organizator, te Grad Labin, TZ Grada Labina i LAG Istočna Istra zbog aktualnih epidemioloških mjera odustaju od provedbe, sada već tradicionalne, humanitarne božićne lutrije koja se održavala kao dio programa „Božić u Labinu“.

Naime, Udruga žena „Mendula“ pokrenula je 15.prosinca.2020. godine novu  Humanitarnu akciju pod nazivom „DJECI S LJUBAVLJU“ u svrhu prikupljanja humanitarne pomoći za naše najmlađe sugrađane s zahtjevnim potrebama, čije liječenje iziskuje dodatne troškove njihovim obiteljima.

Humanitarna akcija pokrenuta je u nadi da će se kao i u svim dosadašnjim humanitarnim akcijama odazvati  ljudi dobre volje, osobito u ovo blagdansko vrijeme darivanja te doprinijeti da i ova akcija bude uspješna. Međutim, procijenjeno je da bi održavanje humanitarne lutrije moglo utjecati na epidemiološku situaciju, te se ona odgađa za Uskrs.

Mnogo je važnije da u ovom trenutku budemo odgovorni i za blagdane ostanemo u najužem krugu svojih bližnjih. Pokloni za lutriju koji su do sada prikupljeni u svrhu prodaje, ostaju pohranjeni u LAG-u Istočna Istra i TZ Grada Labina do novog termina u proljeće.

Iz Udruge „Mendula“ pozivaju sve sugrađane velikog srca da u skladu s vlastitom procjenom i mogućnošću, podupru akciju uplatom na račun Posebne namjene koji  je za provođenje ove humanitarne akcije Udruga otvorila pri OTP banci d.d. Poslovnica Labin: IBAN HR28 2407 0001 5000 01278 7,   BIC/SWIFT OTPVHR2X s naznakom „DJECI S LJUBAVLJU“.