Home GOSPODARSTVO Gospodarstvo Labinštine PIZZERIA PINETA | Mjesto koje je u prvoj godini osvojilo srca i...

PIZZERIA PINETA | Mjesto koje je u prvoj godini osvojilo srca i nepce mnogih Labinjana

Pizzeria Pineta u centru Labina svoja je vrata otvorila s početkom 2020. godine. Odmah na početku njihovog djelovanja, dočekala ih je veoma izazovna situacija s koronavirusom te su morali vrlo brzo adaptirati se na “novo normalno”.

Međutim, tim na čelu s braćom Salmirom i Eminom Mrkaljevićem “zasukalo” je rukave i u teškim vremenima pokazali da namjeravaju dugo ostati omiljena pizzeria velikog broja Labinjana.

Porcije su zaista obilne

Radilo se tu o marendama, pizzama ili njihovim ostalim jelima koja su osvojila srca i nepce Labinjana poput tortilja ili tjestenine, kvaliteta koja stiže na stol i pristupačne cijene stvorile su oko Pinete pozitivnu atmosferu i vrlo je često vidjeti novu, renoviranu i uljepšanu terasu prepunu gostiju.

Nova prekrasna terasa

Kada pogledate njihovu web stranicu na kojoj ćete pronaći ama baš sve potrebne informacije vezane uz radno vrijeme, hranu i eventualnu dostavu, ne čudi nikog sve veći broj naručivanja putem nje, obzirom da se radi o sjajnom online sustavu naručivanja jela.

Također, ovog prosinca predstavili su svoje novitete – a to su pizza “Rapčanka” (s kozicama i tunom) te pizzu “Kature” (vrganji i domaće kobasice na bijeloj podlozi) koje izgledaju…ma, da Vam niti ne pokušavamo objasniti, pogledajte kratki video na ovom LINKU.

Ovim putem vlasnici i djelatnici Pizzerie Pinete na adresi Zelenice 18 (tel. broj 052 421 201) žele Vam sve najbolje povodom nadolazećih blagdana i sretnu 2021. godinu!