Home LABIN Labin - ostalo Potpisan sporazum dva labinska trgovačka društva o zajedničkom nastupanju u postupcima nabave

Potpisan sporazum dva labinska trgovačka društva o zajedničkom nastupanju u postupcima nabave

Direktori trgovačkih društava 1.MAJ d.o.o. i Vodovod Labin d.o.o., g. Donald Blašković i g. Alen Golja, potpisali su danas Sporazum o zajedničkom nastupanju u postupcima nabave.

S obzirom da su oba trgovačka društva u vlasništvu istih jedinica lokalne samouprave i djeluju na istom području (Labinština), dogovoreno je da će ubuduće nastojati zajednički provoditi postupke nabave roba i usluga kad god je to moguće. Očekuje se da će to osigurati postizanje najniže moguće cijene za predmete nabave. Cilj je jačanje suradnje ovih dvaju komunalnih društava i zajedničko nastupanje prema potencijalnim dobavljačima.

„Postoji prostor za intenzivniju suradnju naših dvaju trgovačkih društava, a s kojom se štede resursi obje strane. Zajedničkom nabavom idemo upravo u tom smjeru na obostrano zadovoljstvo“ – izjavio je Donald Blašković, direktor 1.MAJ-a.

Alen Golja, direktor Vodovoda Labin, kaže: „Želimo pronaći načine na koji se naša dva trgovačka društva nadopunjuju i time postići veću učinkovitost i ekonomičnost. Zajedničko nastupanje u postupcima nabave je vrlo konkretan korak prema tome.“