Home LABIN Prijavi se na ciklus besplatnih webinara

Prijavi se na ciklus besplatnih webinara

U sklopu projekta Centar za mobilnost Labin koji Alfa Albona provodi u razdoblju od 1. ožujka do 31. prosinca 2020. godine, održat će se čak tri webinara.

Od utorka, 15. prosinca, do četvrtka, 17. prosinca 2020. godine, Alfa Albona će putem Zoom platforme održati tri webinara. Predavanje će se svakoga dana održavati od 17:00 do 18:00 sati.

U utorak, 15.12. govorit će se o programima i prilikama za mlade – koji sve programi postoje, kako i zašto se prijaviti i slično.

Dan kasnije, u srijedu, 16.12., saznat ćete par trikova vezano uz alternativne načine putovanja – kako jeftinije putovati i kako doživjeti jedinstvena iskustva.

Posljednjeg dana, 17.12., pričat će koje su vještine najpotrebnije za tržište rada – kako istaknuti vještine za koje možda niste ni znali da ih posjedujete. Svakoga dana očekuju vas i zanimljivi gosti predavači koji će vam još više približiti određenu temu, a osobe koje budu prisustvovale sva tri dana dobit će potvrdu o sudjelovanju.

Aktivnost projekta pod nazivom „Mobilni kamp“ bila je zamišljena za održavanje u kampu Tunarica za vrijeme održavanja međunarodnog ljetnog kampa u kojem Alfa Albona već dugi niz godina ugošćuje mlade ljude iz cijele Europe i šire. Međutim, zbog novonastale situacije nisu bili u mogućnosti održati kamp te je ova aktivnost prebačena u online oblik.

Webinari će se održati na engleskom jeziku, a više o njima možete pronaći na Facebook događaju, a prijave se vrše putem Google obrasca.

Važno je napomenuti kako je Alfa Albona u prethodna dva tjedna uspješno održala dva webinara, jedan na temu Volontiranja i pripravništva (3.12.), a drugi na temu Razmjena mladih i treninga (10.12.).

Fokus projekta Centar za mobilnost Labin je na prikupljanju i sistematizaciji različitih informacija vezanih uz projekte i programe međunarodnih mobilnosti za mlade. U sklopu projekta diseminirat će sve prikupljene informacije, ali i pružati ostale usluge vezane za aktivan angažman mladih putem suvremenih tehnologija.

Projekt uključuje različite fizičke i online aktivnosti: informiranje o mogućnostima za mlade kroz naše komunikacijske kanale (društvene mreže, web stranica i portal informiraj.me), obilježavanje značajnih datuma za mlade, organizacija i održavanje mobilne ture u manjim mjestima diljem Istre: Grožnjan, Funtana, Svetvinčenat, Bale, Hum, mobilna GIF kampanja, putopisi o iskustvima mladih na međunarodnim aktivnostima, foto-natječaj… Projekt je financiran od strane Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.

Više o projektu možete naći na web stranici Alfa Albone.