Home RUBRIKE Rođendanska akcija Imamo dobitnika i paketa Kampanjole eko bire: “Baren nan jedini biro pit...

Imamo dobitnika i paketa Kampanjole eko bire: “Baren nan jedini biro pit ne broni”

Rođendanska akcija na portalu Labinska Komuna traje od 14. siječnja do 04. veljače 2021. godine, kada slavimo drugi rođendan. Ovog smo tjedna u suradnju s Kampanjola eko birom poklanjali njihov paket.

Labinština nije veliko područje, pa nam valjda neće zamjeriti čitatelji što nagradu dobija Elvis Rajković, naš kolumnist i definitivno partner portala, što je pokazao i sudjelovanjem u rođendanskoj akciji s darivanjem naših čitatelja svojim proizvodima od gljiva.

Međutim, nije mu primitivni nepotizam donio nagradu Kampanjola eko bire, već je njegov komentar dobio uvjerljivo najviše lajkova, a glasi:

„Rada bin se s Kampanjolo zašit, doma po cetireh prit. Puna mi je bareta te koroni, baren nan jedini biro pit ne broni. 20 birah ni puno, ali mene i pretela dobro šuno. Još por dni pokle ne kapimo cuda, ali to je znak da je Kampanjola bila huda. Ku jenega pretela taggan, a drugeh ne, si so mi kapoc zamerit i na kraje ćun som pit vane. Zato, malo je reć, da je bolje da ne čačkan preveć.“

Nagradna igra se nastavlja sutra, u petak 22. siječnja, a mi Vas pozivamo da nas pratite i dalje, još imamo čak sedam različitih nagrada!