Home RUBRIKE Rođendanska akcija ODABRANA DOBITNICA – Lucija Feldvari osvaja bon Vintage wavea!

ODABRANA DOBITNICA – Lucija Feldvari osvaja bon Vintage wavea!

Naša rođendanska akcija povodom drugog rođendana Labinske komune u kojem darujemo šakom i kapom traje već više od dva tjedna, a polako ulazimo u njenu završnicu!

U ovom krugu, u suradnji s obrtom Vintage wave darivali smo jednog sretnog dobitnika ili dobitnicu poklon bonom od 150 kuna kojeg je moguće iskoristiti za kupnju odjeće, obuće ili modnih dodataka u Vintage waveu, obrtu otvorenom u Labinu koji je proizašao iz ljubavi prema vintage odjeći, revoltu protiv brze mode i neetičnom načinu proizvodnje, njegovanju zdravije planete i održivih načina života, ali i činjenice da je zapravo svaki komad vintage odjeće odraz nekog povijesnog osjećaja.

Kao što je bilo i očekivano, interes je bio velik, no Labinska komuna je izabrala komentar Lucije Feldvari koja je napisala kako u shopping još najradije ide i sama. Znate kako se kaže, bolje sam nego slabo kumpanjan, a Lucija može uživati u showroomu Vintage wavea, jer je njega osim u online prostoru, moguće posjetiti i na fizičkoj lokaciji.

Luciji idu čestitke, a svim ostalim natjecateljima zahvale i poziv da okušaju sreću u sljedećim krugovima naše rođendanske akcije!