Home LABIN Labin - ostalo Održana prezentacija za udruge, sutra rok za prijavu na natječaj

Održana prezentacija za udruge, sutra rok za prijavu na natječaj

Krajem prošle godine Grad Labin raspisao je javne natječaje za sufinanciranje programa i projekta u 2021. godini, i to iz područja kulture, socijalne skrbi i zdravstva, razvoja malog gospodarstva, klubova studenata Istre te programa i projekata namijenjenih razvoju civilnog društva.

Dobru suradnju i dvosmjernu komunikaciju s udrugama Grad nastavlja i ove godine, unatoč epidemiološkim mjerama koje su spriječile održavanje Dana otvorenih vrata. Međutim, kako bi se olakšalo svima koji pripremaju prijave na ovogodišnje natječaje za sufinanciranje programa i projekata iz proračuna Grada Labina, proteklog je tjedna održana online prezentacija natječaja na kojoj su pojašnjene novosti i najvažniji detalji vezani uz prijave.

Na zadovoljstvo potencijalnih prijavitelja, prijave su ove godine za udruge znatno jednostavnije u pogledu prikupljanja dokumentacije, a dodatno će se – posebno u segmentu kulture i razvoja civilnog društva – valorizirati programi i projekti povezani uz obilježavanje 100. obljetnice Labinske republike.

Prezentaciju je vodio Borjan Batagelj, pročelnik Upravnog odjela za društvene djelatnosti Grada Labina, a istoj je prisustvovalo 10 predstavnika udruga te su aktivnim sudjelovanjem u raspravi otklonjene sve potencijalne nepoznanice oko samih prijava novih projekata.

Podsjećamo kako je rok za prijavu udruga na ove natječaje sutra, 27. siječnja 2021. godine.