Home LABIN Online prezentacija natječaja za udruge Grada Labina

Online prezentacija natječaja za udruge Grada Labina

Photo by Chris Montgomery on Unsplash

Grad Labin poziva udruge s područja Labina, Labinštine i cijele Hrvatske, koje pripremaju prijave na ovogodišnje natječaje za sufinanciranje programa i projekata iz proračuna Grada Labina, da se pridruže online prezentaciji natječaja, koja će se održati ovaj četvrtak, 21. siječnja 2021. u 17:00 sati, „online“ putem ZOOM platforme.

Na prezentaciji će biti ukratko pojašnjene novosti u natječajima i najvažniji detalji vezani uz prijave te otvorena rasprava kroz koju će sudionici moći postavljati pitanja vezana uz proces prijave i natječajnu dokumentaciju.

Podsjetimo, Grad Labin krajem prošle godine raspisao je javni natječaj za sufinanciranje programa i projekta u 2021. godini, i to iz područja kulture, socijalne skrbi i zdravstva, razvoja malog gospodarstva, klubova studenata Istre te programa i projekata namijenjenih razvoju civilnog društva.

Rok za prijavu udruga na ove natječaje je 27. siječnja 2021. godine.

Prezentaciju će voditi Borjan Batagelj, pročelnik Upravnog odjela za društvene djelatnosti Grada Labina.

Sudionici i svi zainteresirani predstavnici organizacija civilnog društva moći će se pridružiti prezentaciji putem linka ili upisivanjem „Meeting ID“ broja 852 4192 6712 u ZOOM aplikaciju.