Home ISTRA Sport IS Roko Jurišić novi igrač Rijeke

Roko Jurišić novi igrač Rijeke

Roko Jurišić novi je igrač HNK Rijeka. Jurišić, koji igra na poziciji lijevog beka u redove Rijeke stigao je iz Dinama i potpisao ugovor na tri godine uz mogućnost produljenja suradnje na još dvije godine.

„Zadovoljan sam što sam došao, Rijeka je velik klub i to je dobro za moj razvoj. Rijeka mi je pružila priliku i to je najbolja motivacija da dam maksimum na treningu i utakmicama, rekao je Roko Jurišić pri dolasku na Rujevicu.

„Ne očekujem da ću odmah zaigrati, moram se dokazati i izboriti povjerenje trenera. Moram se priviknuti i radom izboriti svoje mjesto u momčadi, rekao je Jurišić koji je imao zanimljiv nogometni put, posebice početak karijere.

„Kako su moji roditelji dosta putovali, ja sam uz dvojicu braće živio kod bake na Hvaru. Dosta smo vremena provodili na otvorenom i tako sam počeo igrati nogomet, tako da na tome moram zahvaliti baki. Krenuo sam igrati u NK Jadran, zatim sam nastavio u Samoboru, te sam šest godina proveo u NK Zagreb, rekao je Roko koji je dio karijere proveo na lijevom krilu.

„Kad sam stigao u NK Zagreb trener Dino Julardžija premjestio me je na poziciju lijevog beka, tu sam se dobro snašao i na tome sam mu zahvalan. Nakon toga sam 2015. godine u kadetskom uzrastu otišao u Dinamo. Najbolje se osjećam na poziciji lijevog beka, a tu poziciju igra i moj najdraži igrač Brazilac Marcelo, zaključio je Roko Jurišić.