Home SPORT Ostali sportovi SZGL neće birati najbolje sportaše za 2020. godini, Pikado klub Rudar postaje...

SZGL neće birati najbolje sportaše za 2020. godini, Pikado klub Rudar postaje punopravni član

Jučer je održana 18. sjednica Izvršnog odbora Sportske zajednice Grada Labina, održane u četvrtak 28. siječnja 2021. godine putem weba. Na spomenutoj sjednici donesene su slijedeće odluke i zaključci:

  1. Usvojen je prijedlog raspodjele sredstava za sufinanciranje redovne djelatnosti udruga članica SZGL za 2021. godinu, te prijedlog rebalansa Financijskog plana 2021. koji će biti proslijeđeni Skupštini Zajednice na razmatranje i usvajanje.
  2. Usvojen je Izvještaj o izvršenju Financijskog plana Sportske zajednice Grada Labina za 2020. godinu, koji će se uputiti Skupštini saveza na razmatranje i usvajanje.
  3. Donesena je odluka o objavljivanju javnog poziva za sufinanciranje sportskih manifestacija od posebne važnosti za Grad Labin za 2021. godinu.
  4. Usvojen je izračun o sufinanciranju stručnih kadrova koji će se objaviti na web stranici Zajednice
  5. Donesen je Plan bagatelne nabave SZGL za 2021. godinu koji će biti objavljen na internet stranici Zajednice.
  6. Donesena je odluka da se, zbog neodržavanja i prekida većine sportskih aktivnosti u 2020. godini zbog pandemije, ove godine neće birati najbolji sportaši Grada Labina, već će se dodijeliti samo posebna priznanja osvajačima odličja na državnim prvenstvima i udrugama koje slave okruglu obljetnicu postojanja i rada, te eventualno nagrada za životno djelo. Svečanost će se održati ukoliko epidemiološke prilike to budu dozvoljavale.
  7. Skupštini se predlaže prijem Pikado kluba „Rudar“ u punopravno članstvo Sportske zajednice Grada Labina.