Home LABIN Labin - ostalo Aktivirane audiovizualne instalacije, Labin zasjao prekrasnim “kovarskim sjajem”!

Aktivirane audiovizualne instalacije, Labin zasjao prekrasnim “kovarskim sjajem”!

Večeras su u Labinu aktivirane audiovizualne instalacije diljem grada i može se reći da je naš grad zasjao „kovarskim sjajem“!

Podsjetimo, povodom obilježavanja 100. obljetnice ovog povijesnog događaja, Grad Labin je u suradnji s lokalnim kreativnim tvrtkama postavio niz audiovizualnih instalacija na ključnim objektima rudarske i industrijske baštine u centru grada. Te će instalacije biti aktivirane sve do 08. travnja, odnosno do kraja 37-dnevnog obilježavanja tog velikog jubileja.

Građani su točno u 19 sati mogli prisustvovati 10-minutnom audiovizualnom „showu“ na lokaciji spomenika Rudaru-borcu u parku pored labinskog autobusnog kolodvora. Kroz ugodnu večernju šetnju zastavama i prigodnim plakatima okićenim gradom, moći će razgledat i druge svjetleće i interaktivne atrakcije postavljene za ovu priliku, poput impresivnog dimnjaka bivše toplane ili velikog 17-metarskog LED ekrana postavljenog na vrh nekadašnje upravne zgrade IUR-a na početku Rudarske ulice. Glavni donator ovoga inovativnog projekta je Hrvatska elektroprivreda d.d.