Home RUBRIKE Rođendanska akcija Histrisov ukusni paket u ruke autorici maštovitog komentara!

Histrisov ukusni paket u ruke autorici maštovitog komentara!

Naši partneri Histris sudjelovali su u našoj rođendanskoj akciji i darovali „Istarsku priču mini“ jednom od naših komentatora. Ovog nam je puta bilo podosta lako jer je pobjednički komentar bio veoma maštovit.

„H-istris mesne delicije, čim ih vidim, ozari mi se lice

I-starska tradicija sušenja pored kamina, čini ih posebnima

S-uha, zdrava, fina kobasica i panceta, mami me da je to milina

T-artufi u kobasici voljela bi probati, a ombolo vole svi maleni i veliki

R-uke vrijednih ljudi, tlo, kvaliteta i zrak poznata je receptura 

I-mati na jelovniku 100% hrvatski proizvod nije mala stvar jer tjera doktora iz kuće van

S-igurna sam da bi Sandi Bilić u njima uživali, guštali, a usput i imunitet štitili“, napisala je Barby Mi koja je zaslužila nagradu.

U tom ćete paketu dobiti istarsku pancetu, trajnu istarsku kobasicu, trajnu istarsku kobasicu s tartufima i istarski ombolo, dakle gotovo kilu pravog, ukusnog, istarskog mesa!

Histris je izrastao iz tradicije i majstorskog umijeća istarskih ljudi u obradi mesa i spravljanju mesnih delicija. Histris se ističe vrhunskom kvalitetom, a svježe meso i mesne prerađevine su 100% hrvatskog podrijetla.

Njihovi proizvodi su bez glutena, bez soje i bez laktoze. Pripravljeni od isključivo hrvatske sirovine, prema najmodernijim proizvodno-tehnološkim standardima. Podržavaju domaće proizvođače i promiču hrvatsku kvalitetu. Potiču i grade kulturu proizvodnje i prodaje sigurnih, autohtonih i zdravih proizvoda za sve koji uživaju u mesnim delicijama.