Home SPORT Nogomet Hoće li Rapčani uspjeti nagovoriti najboljeg labinskog napadača u protekla dva desetljeća...

Hoće li Rapčani uspjeti nagovoriti najboljeg labinskog napadača u protekla dva desetljeća da mi pomogne u borbi za ostanak u I ŽNL?

Ovih se dana za NK Rabac registrirao Admir Hodžić, točnije klub ga je registrirao, a obzirom na njegovu igračku veličinu i ono što bi njegov eventualni angažman donio županijskom prvoligašu s Mestalle u kojem radi kao trener juniora, brže-bolje smo nazvali trenera Kovačevića te ga upitali što se krije iza te registracije…

“Nije tajna da pokušavam, na račun našeg odličnog odnosa, nagovoriti Hodžića da nam se pridruži u trenažnom procesu. Bio bi nam velika pomoć u borbi za ostanak u ligi, a o njemu kao čovjeku i igraču ne treba trošiti riječi, jednostavno promijenio bi nam izgled momčadi”, rekao je kratko Vedran Kovačević.

Podsjetimo, Admir Hodžić je bivši igrač labinskog Rudara, kostrenskog Pomorca i Vrapča, a od 2013. godine i odlaska u potpićansku Dumbrovu do odlaska 2020. bio je igrač s najviše minutaže provedene u Prvoj ŽNL, a svojom kvalitetom i golovima nosio je Potpićance “na leđima”.

Iako Hodžić na svojim leđima ima 36 godina, znanje je neupitno jer se radi o najboljem labinskom napadaču u protekla dva desetljeća. Ukoliko ga Rapčani nagovore, korak su bliže ostanku u ligi.