Home ISTRA Gospodarstvo Istre IDA poziva na online radionicu “Virtualno poslovanje: izazovi i prilike za mala...

IDA poziva na online radionicu “Virtualno poslovanje: izazovi i prilike za mala i srednja poduzeća 2021.”

Photo by Christin Hume on Unsplash

Uslijed pandemije i drastičnog smanjenja društvenih kontakata, u fokus mnogh poduzeća su tijekom 2020. naglo dospjeli digitalni alati i različiti oblici virtualnog poslovanja. Po McKinseyu, digitalizacija društva se ubrzala za 3 do 7 godina. Što mala i srednja poduzeća mogu učiniti u 2021.-oj kako bi što bolje iskoristila prilike koje se otvaraju kroz virtualno poslovanje?

Istarska razvojna agencija – IDA d.o.o. u sklopu projekta “Usluge Poticanja konkurentnoSti MAlog i sRednjeg poduzeTništva – UP SMART”, poziva na online radionicu na temu “Virtualno poslovanje: Izazovi i prilike za mala i srednja poduzeća 2021″ koja će biti dostupna na Facebook stranici Istarske razvojne agencije – IDA d.o.o. / (događaj) u četvrtak, 18. veljače 2021. godine u trajanju od 10:00 sati do 13:00 sati.

Cilj radionice je upoznati poduzetnike s s alatima, procesima i dobrim praksama u području virtualnog poslovanja.

Sadržaj radionice:

  • Prilagodba na virtualne komunikacije i načine rada 2020/2021 (primjeri iz poslovne prakse, efikasnost i planiranje, alati i sistemi rada)
  • Put do promjene: Šok, otpor, prilagodba, rađanje novih obrazaca
  • Kako graditi (i održati) relevantnu i trajnu prisutnost na webu?
  • E-mailom do kupca i utjecaja: Što, kako i kada?
  • Digitalno oglašavanje – je li to za nas?
  • Transformacija konferencija i sastanaka: Od izlagačkog štanda do virtualne sobe
  • Zaključak (odlike, smjernice, korisni linkovi i izvori)

Radionicu će voditi Martina Dodić, vlasnica tvrtke Consonna specijalizirane za međunarodni marketing u području tehnologije, sadržaja i komunikacija. Martina je diplomirala engleski jezik i filozofiju na Filozofskom fakultetu u Rijeci (2007. godine), te menadžment u međunarodnom poslovanju (MBA) na Poslovnoj školi Cotrugli u Zagrebu (2013). Consonnu čine još urednik i autor Luka Šipetić te Ivana Kozjak, ekspert za email marketing i vođenje projekata.

Radionica je besplatna i dostupna svim zainteresiranim malim i srednjim poduzetnicima i ostalim polaznicima.

Radi projektnih obveza iz organizacije mole da zainteresirani prijavu izvrše na POVEZNICI.

Za sve dodatne informacije molimo obratite se kontakt osobi Jeleni Nikolić telefonski (+385 52 381 900) ili mailom (jelena.nikolic@ida.hr)