Home SPORT Rukomet Labudice lako do nove pobjede, Raspudić raspucana

Labudice lako do nove pobjede, Raspudić raspucana

Katarina Raspudić (FOTO: Katarina Franković)

Današnja utakmica rukometašica Rudara i Zaprešića se sukladno rasporedu morala odigrati, a od nje nešto posebno nemaju koristi ni jedan od dva sastava.

Domaći je barem uigravao nekakve segmente igre za naredni okršaj sa Samoborom, a gostujući je kadar ovo morao odraditi kao neugodni liječnički pregled.

Naime, treći pogodak su gošće zabile u 19. minuti susreta, a minutu kasnije najbolja igračica susreta Katarina Raspudić poentirala je 13. Rudarov. Neizvjesnosti nije bilo, a konačnih 13 golova razlike je još i “pristojno” koliko je moglo biti da su domaće rukometašice forsirale.

Osim raspoložene Raspudić koja je postigla čak devet pogodaka, Ivona Skorić je nadodala šest od čega polovicu iz sedmeraca, a po četiri dodale su Doris Belušić i Ana Lepinjica. Labudice su tako ostale usamljene na vrhu ljestvice.


LABIN – Sportski centar Franko Mileta – II HRL JUG – 13. KOLO
SUCI: Dorijan Pešutić (Matulji) i Marko Prpić (Kostrena)

RUDAR  – ZAPREŠIĆ 33:20 (17:8)

RUDAR: Kamenar, Zenković 1, Peršić 2, Kogej 1, Raspudić K. 9, Zahtila N., Bradanović 2, Vrkić 1, Belušić D. 4, Jelčić 2, Lepinjica 4, Vukić, Mileta 1, Baljak, Skorić 6, Basanić
Sedmerci: 3/3, Isključenja: /
Trener: Diego Datos

ZAPREŠIĆ: Novosel, Belinić 1, Jurina, Novak, Tomljanović 1, Horvat 4, Rupčić 1, Tomljanović I., Belinić L., Belinić T. 1, Bužanić 3, Zlodi 3, Despenić 6
Sedmerci: 4/6, Isključenja: 4 minute (Despenić 2, Rupčić 2)
Trener: Dean Vučić