Home OPĆINE Pićan NESLUŽBENO | Dean Močinić je kandidat IDS-a za predstojeće izbore u Općini...

NESLUŽBENO | Dean Močinić je kandidat IDS-a za predstojeće izbore u Općini Pićan!

Dean Močinić

Čini se kako imamo i prvog istaknutog kandidata za načelnika na Labinštini. Pisali smo već o tome kako je ova kampanja podosta kraća zbog koronavirusa, a mnogi politički akteri još uvijek dvoje.

Iz neslužbenih izvora doznajemo kako je pićanski IDS prelomio i njihov bi kandidat na sljedećim izborima trebao biti Dean Močinić. IDS je prije godinu i pol dana prvi put pustio u javnost kako se razmišlja o sadašnjem viječniku Močiniću te je on sada, nakon što je opipan pozitivan puls stanovništva, prvi jasno istaknuti kandidat u lokalnim izborima Labinštine.

Močinić je inače u Vijeće Općine Pićan izabran kao predstavnik HSS-a, ali je ta stranka, nažalost po njihove simpatizere, promijenila izvorni smjer pa ne čudi što je IDS u svoje redove privolio njihovu dosadašnju vedetu.

Naravno, Močinić na području Općine Pićan slovi kao osoba bez ‘mrlje’ u privatnom i poslovnom životu, kulturnog ponašanja, pa samim time kao predstavnik IDS-a slovi kao veliki favorit na narednim izborima, barem dok se ne obznane protukandidati.

Neki će reći da će favorit biti pogotovo kad bude poznato tko će mu biti alternativa, ali o tome kad dođe vrijeme za takve (pr)ocjene.