Home LABIN Labin - ostalo Riječanin dobio spor s Gradom Labinom – oštećenom isplaćeno oko 800 000...

Riječanin dobio spor s Gradom Labinom – oštećenom isplaćeno oko 800 000 kuna!

Ovih dana se javnost upoznala s jednim podosta bizarnim slučajem koji nije posve ni jasan. Točnije, ostaje nejasno zbog čega je u datom trenutku izostala kvalitetnija reakcija Grada Labina. Pogađate, riječ je o slučaju pada jednog Riječanina, sada već davne 2007. godine na nizbrdici između zgrade općinske uprave i one gdje je danas bankomat.

U 11 godina, koliko se postupak vodio, stranke nisu uspjele dogovoriti kompromis, a sve zbog toga što je u jednim radovima uklonjen rukohvat na toj nizbrdici. Tog trećeg prosinca 2007. godine Riječanin Milan Samardžić je pao i teško ozlijedio koljeno nakon čega je ostao invalid rada „s oko 80 posto utvrđenog invaliditeta“.

Grad Labin je putem medija obznanio kako je u cijelosti uplatio iznos nakon pravomoćne sudske presude, a radi se o nešto manje od 800 tisuća kuna. Ako je istina da je ozlijeđeni Riječanin u nekoliko navrata tražio nagodbu, onda je velika financijska šteta što nitko od te 2010. godine, otkad traje suđenje, nije pokušao pronaći kompromis s njim.