Home SPORT Rukomet Rukometaši Rudara sutra igraju zaostalu utakmicu protiv Senja

Rukometaši Rudara sutra igraju zaostalu utakmicu protiv Senja

Ove subote seniorska momčad RK „Rudar“ Labina gostuje u Senju, što je zaostala utakmica 5. kola iz prvog djela sezone, dok vikend kasnije slijedi nastavak regularnog djela sezone kada Kovari na domaćem terenu igraju 12. kolo protiv RK Zadra 1954.

Time završava pripremni ciklus, u kojem su Kovari odigrali samo jednu pripremnu utakmicu protiv RK Zameta, i unatoč tome trener Zupičić ne krije zadovoljstvo odrađenim.

Trener Dalibor Zupičić: „Sve je odrađeno prema planu i programu, ekipa je puno spremnija nego prvi dio sezone, te očekujemo i puno bolje rezultate nego u prvom djelu.“ Zaostala utakmica protiv RK Senja u gostima izuzetno je važna za obje momčadi koje će se u nastavku sezone boriti za ostanak u ligi. RK Senj se trenutno nalazi na 9. mjestu sa šest osvojenih bodova dok se RK Rudar nalazi na mjestu niže sa 4 osvojena boda. Kovarima u prilog ide povratak Ratkajeca koji će definitivno biti pojačanje za momčad trenera Zupičića u odnosu na prvi dio sezone.

„Veseli nas povrtaka Ratkajeca, ali isto tako odličan oporavak Lazara koji još nije spreman za natjecanje ali očekujemo njegov povratak do kraja sezone. Utakmica u Senju će sigurno biti teška, svi smo svjesni koliko su bitni bodovi protiv izravnog konkurenta za ostanak u ligi, tako da mi dole idemo po bodove i nadam se da ćemo u tome uspjeti.“

Ponavljamo, utakmica zaostalog petog kola između domaćina RK Senj i RK Rudara igra se u subotu 13.02. s početkom u 19:00 sati u ŠSD Robert Barbić – Beli.