Home OBRAZOVANJE Srednjoškolci se ovog ponedjeljka, 22. veljače, vraćaju u svoje klupe

Srednjoškolci se ovog ponedjeljka, 22. veljače, vraćaju u svoje klupe

Povodom povratka u školske klupe srednjoškolaca, ravnatelj SŠMB Čedomir Ružić poslao je priopćenje javnosti i srednjoškolcima:

“Dragi učenici, u ponedjeljak 22. veljače krećemo na nastavu prema uhodanom modelu iz prvog polugodišta (MODEL „A“ – nastava uživo) i po propisanim COVID-19 protokolima s početka školske godine, kad će se u određenim slučajevima koristiti kombinacija s nastavom na daljinu (Model „C“ – izborna i fakultativna nastava).  Sve u skladu s preporukama Stožera civilne zaštite Istarske županije i Zavoda za javno zdravstvo Istarske županije.

Svaki razred se mora pridržavati već dogovorenih pravila s početka školske godine (dodijeljena učionica, određeni ulaz i izlaz…). Naglašavam da smo dužni strogo se pridržavati svih propisanih epidemioloških mjera – obvezno nošenje zaštitnih maski tijekom cijelog boravka u školi, uključujući i tijekom nastave. Nužno je također održavati fizičku distancu tijekom kretanja po hodnicima i zajedničkim prostorima.

Prijevoz učenika putnika je organiziran te molimo učenike da pravovremeno pribave mjesečne autobusne karte. Sretan vam povratak u školske klupe”, piše u obraćanju ravnatelja Ružića.