Home SPORT Nogomet DOLAZI JAKI GROBNIČAN | Saša Urošević: “Razmišljamo samo o pobjedi”

DOLAZI JAKI GROBNIČAN | Saša Urošević: “Razmišljamo samo o pobjedi”

Nogometaši Rudara u subotu od 15 sati igraju derbi kola protiv momčadi Grobničana koji iza sebe imaju tjedan za pamćenje. U polufinalu Kupa PGŽ pobijedili su jednu od najboljih momčadi Druge HNL Opatiju i izborili šansu da se izbore i za pretkolo Kupa Hrvatske u narednoj sezoni.

Grobničanima kvalitete ne nedostaje, a za razliku od nekih drugih momčadi u ligi, njima potpuno odsustvo ikakvog imperativa godi te već godinama nižu sjajne rezultate, ali reklo bi se „za ludu“, jer promociju u viši rang nisu ostvarili.

Labinjani bi također mogli igrati bezbrižno, no Labin nisu Čavle gdje je mir, pa Kovari i pred ovu utakmicu „moraju pobijediti“, kao i prethodne dvije dosad. Veznjak Saša Urošević rekao je za RudarTV kako protiv Vinodola nisu bili pravi, ali da su međusobnim razgovorima u svlačionici nakon toga uvelike skupili glave i u subotu očekuju novu tešku utakmicu te se nadaju pobjedi.

Utakmicu sudi Kastavac Vedran Jelenčić, a pomagat će mu Riječani Marko Balen i Nenad Marušić. Četvrti sudac će biti Antonio Melnjak, a delegat Zoran Suzanić dolazi iz Kostrene.