Home CRNA KRONIKA Istraživački novinar Drago Hedl potvrdio gnjusne priče koje je pod svjetla reflektora...

Istraživački novinar Drago Hedl potvrdio gnjusne priče koje je pod svjetla reflektora postavio Zdravko Mamić

“Za N1 Studio uživo iz Osijeka se javio novinar Telegrama Drago Hedl, koji je komentirao optužbe koje je Zdravko Mamić iznio na račun osječkih sudaca, ali i navode o tome da se u Domu za djecu i mladež podvode djevojčice“, javljaju iz N1 televizije.

Drago Hedl o podvođenju djevojčica u spomenutom domu pisao je još prije nekoliko godina, ali se priča aktualizira tek kada je o tome javno progovorio, odnosno počeo pisati, Zdravko Mamić, (nekad) vladar hrvatskog nogometa, a danas vrlo vjerojatno najveći reformator hrvatskog pravosuđa, koliko god to otužno zvuči.

“Djevojčice su govorile o nekoliko osoba koje su bili korisnici tih usluga, a koji su bili u to vrijeme dosta utjecajni u Osijeku i nekim tvrtkama koje su značile i u hrvatskim razmjerima nešto. Bilo je jasno da ukazuju prstom u te ljude koji su iskorištavali tu situaciju, i za kutiju cigareta ili bon za mobitel su tražili od njih razne prohtjeve seksualne naravi.

Naravno, bilo je jasno da objavljivanje imena tih osoba je vrlo delikatna stvar budući da je teško pretpostaviti da bi te djevojčice sutra na sudu mogle reći ono što su više puta rekle novinaru. Čak su u pisanom obliku slale dopise institucijama koje su ih trebale zaštititi, ali oni su otišli Dravom u zaborav”, objasnio je Hedl za N1 Studio, a OVDJE možete pročitati cijeli njegov istup.