Home LABIN Gradonačelnik Kandidaturu Valtera Glavičića predstavio i IDS

Kandidaturu Valtera Glavičića predstavio i IDS

Predsjedništvo Gradske podružnice IDS-a Labin jednoglasnom je odlukom podržalo kandidaturu Valtera Glavičića za gradonačelnika Grada Labina!

Valter Glavičić aktualni je gradonačelnik Labina, koji je u svom prvom gradonačelničkom mandatu (2017.-2021.) postao jedan od prepoznatljivih IDS-ovih gradonačelnika. U protekle se četiri godine Labin pod njegovim vodstvom pozicionirao kao grad koji veliku pažnju usmjeruje na generacije koje dolaze – u protekle je tri godine Labin bio finalist, a dvaput je proglašen najboljim gradom u Hrvatskoj, u kategoriji demografije i mladih.

O njegovom mandatu govore i brojni europski projekti, koji su pokrenuti i realizirani kroz fondove Europske unije, nakon uspostavljanja posebnog gradskog Odjela za europske fondove. Grad Labin se svakodnevno razvija u svim segmentima, od komunalne infrastrukture do društvenih djelatnosti, obuhvaćajući sve dobne skupine – od najmlađih, do najstarijih Labinjanki i Labinjana.

Predsjednica labinske podružnice IDS-a, Dolores Sorić, ističe zadovoljstvo odlukom Predsjedništva i ogranaka labinskog IDS-a, koja je potvrdila snažnu želju za nastavak strateškog, transparentnog i participativnog upravljanja Gradom Labinom.

„Iznimno sam zahvalan na podršci koju uživam od stranačkih kolega, kao i mojih sugrađana koji prepoznaju rad mene, kao gradonačelnika i mojih suradnika. Godine koje su pred nama donose nam brojne zanimljive projekte za boljitak svima nam dragog Labina! Imamo sjajan tim, kvalitetne ljude koji žele da svi zajedno, s našim sugrađanima, nastavljamo graditi kvalitetnu sredinu za život!“ – istaknuo je Valter Glavičić.

Podsjetimo, Valter Glavičić inženjer je elektrotehnike, gradonačelnik je Labina posljednje četiri godine, nakon uvjerljive pobjede u prvom krugu na lokalnim izborima 2017. godine. Veliki je zaljubljenik u svoj grad i pokretač brojnih inicijativa za daljnji razvoj Labina. No, prije svega, kako voli istaknuti – obiteljski čovjek čiji su najveći ponos troje djece i supruga.