Home OPĆINE Kršan Kršanci za Uskrs dostavljaju 200 kuna, rok za dostavu podataka je 31....

Kršanci za Uskrs dostavljaju 200 kuna, rok za dostavu podataka je 31. ožujka

Valdi Runko, načelnik Općine Kršan

Obavještavaju se mještani Općine Kršan da je Općinski načelnik Općine Kršan povodom predstojećih Uskrsnih blagdana, 17.03.2021.g. donio Odluku o dodjeli:

– jednokratne novčane dotacije svim umirovljenicima, domaćicama i nezaposlenim osobama s navršenih 55 godina (rođeni do 04. travnja 1966.) s područja Općine Kršan u iznosu od 200,00 kuna, a koja će im biti isplaćena na tekuće račune.

Zbog i dalje nepovoljne epidemiološke situacije i njome uzrokovanih mjera socijalne distance i izbjegavanja okupljanja te rada sa strankama, novčana dotacija umirovljenicima, domaćicama i nezaposlenim osobama s gore navedenim kriterijima isplatit će se na tekuće račune, a građani će, koji to do sada nisu učinili, Općini Kršan dostaviti IBAN na jedan od načina:

1) Preuzimanjem MS Word ili PDF dokumenta, njegovim ispisom te elektroničkim ili ručnim ispunjavanjem i dostavom (slanjem na e-mail financije@krsan.hr ili poštom na adresu Općina Kršan, Blaškovići 12, 52232 Kršan)

2) Osobnim dolaskom na portu Općine Kršan (od ponedjeljka do petka između 8 i 12 sati) te ispunjavanjem obrasca uz predočenje osobne iskaznice i kartice tekućeg računa.

Za nove umirovljenike, domaćice i nezaposlene osobe potrebno je dostaviti: – novi umirovljenici: odrezak mirovine ili Rješenje o mirovini, preslika osobne iskaznice te IBAN broj tekućeg računa,

– domaćice: osobna iskaznica te IBAN broj tekućeg računa,

– nezaposlene osobe: potvrdu HZZ-a o nezaposlenosti te IBAN broj tekućeg računa.

Osobe koje nemaju mogućnost dostave zahtjeva mogu se obratiti za pomoć (od ponedjeljka do petka između 8 i 12 sati) na broj telefona 052/378-233 ili slanjem upita na financije@krsan.hr. Rok za dostavu podataka je 31. ožujka 2021.