Home OPĆINE Pićan Općina Pićan također dodijeljuje uskrsni bon, u iznosu od čak 200 kuna!

Općina Pićan također dodijeljuje uskrsni bon, u iznosu od čak 200 kuna!

Na jučerašnjoj sjednici Općine Pićan, posljednjoj u ovom sazivu, donesena je odluka o dodjeli bonova povodom Uskrsa. Dakle, mještanima Općine Pićan, koji ostvaruju pravo prema članku 2. ove Odluke, dodijeliti će se uoči Uskršnjih blagdana poklon bon u vrijednosti od 200,00 kuna.

Pravo na poklon bon ostvaruju mještani koji imaju prebivalište na području Općine Pićan te imaju status:

– umirovljenika,

– nezaposlene osobe,

– domaćice.

Pravo na novčani bon ostvaruje se samo po jednoj osnovi, preuzima se osobno, uz predočenje osobne iskaznice, OIB-a i odreska za mirovinu, odnosno potvrde HZZ-a.

Kako bi se poštivale epidemiološke mjere, određen je raspored dodjele bonova. Sutra, 31. ožujka, od 8:00-13:00 na rasporedu su umirovljenici, nezaposlene osobe i domaćice iz Sv. Katarine, Montovani i Oriča, dok će Jakomići i Zajci biti na redu istog dana, ali od 13:30 do 18:30.

Narednog dana, 01. travnja, u jutarnjem terminu, od 8:00 do 13:00 su na redu Tupljak, Krbune i Grobnik, dok su u popodnevnom, od 13:30 do 18:30 mjesta Kukurini i Pićan.

Iz Općine Pićan još jednom naglašavaju kako je potrebno pridržavati se svih potrebnih epidemioloških mjera pa tako neće biti dozvoljen ulazak strankama u općinske prostore, a uz odgovarajući razmak i korištenje zaštitnih maski, rukavica i sredstava za dezinfekciju, primopredaja bonova održat će se na ulazu u općinsku zgradu.