Home RUBRIKE Podcast Učka PODCAST UČKA | Napokon – u goste nam dolazi političar, profesor i...

PODCAST UČKA | Napokon – u goste nam dolazi političar, profesor i književnik Daniel Mohorović!

Odmarali smo predugo, dogovarali neka aktualno javnosti “vatrenija” imena za istarske prilike, a onda odlučili „stati“ na loptu i odraditi jedan smireni, gotovo nonšalantni, Podcast Učka koji nam je želja gotovo od početka.

Nažalost, na političkoj sceni Labinštine nema mnogo političara koji imaju retoričkog znanja, hrabrosti, odlučnosti i volje stati ispred kamere i mikrofona 45 minuta, ali mi smo „na piku“ imali jednog koji sve to ima od samih početaka.

Daniel Mohorović, vijećnik SDP-a, srednjoškolski profesor i književnik gost je 41. Podcasta Učka. Teme nisu dogovorene, a kamoli pitanja, ali već je sad jasno kako će govora sigurno biti o Labinu, aktualnoj temi rudarstva i Labinskoj republici, životu u ovom gradu, ali i književnim ostvarenjima Mohorovića za kojeg s ponosom kažemo da je i kolumnist Labinske Komune.

Naravno, razgovarat ćemo o „Vrajžim Istrijankama“, ali i književnosti općenito, a dotaknuti se moramo i politike, pogotovo u ovo predizborno vrijeme. Sve u svemu, radujemo se, već sad smo sigurni, ugodnom razgovoru. Čitatelji Labinske Komune mogu postavljati pitanja putem sljedećeg formulara, do četvrtka 04. ožujka, u 23:59.

Postavite pitanje Danielu Mohoroviću...