Home GOSPODARSTVO Gospodarstvo Labinštine CHICHI | Na Katurama otvoren salon za sretne pse – “Ideja je...

CHICHI | Na Katurama otvoren salon za sretne pse – “Ideja je nastala još u srednjoj školi”

Na Katurama je prošlog tjedna otvoren „salon za sretne pse“, kako stoji na društvenim mrežama gdje također možete pronaći – Chichi. Vlasnicu Anitu Alagić upitali smo kako je krenula ta priča i što se sve može napraviti u Chichiju.

„Po zanimanju sam bacc.ing. zootehnike, veterinarski tehničar i groomer. Životni put mi je odredila Lara koju sam pronašla na zaprešićkim ulicama i koja je samnom već 16 godina“, rekla nam je Anita na početku, a onda objasnila kako je ustvari ovo ostvarenje njene jedne veoma duge želje, možda se može reći i sna:

Na kraju, slatka poza i slikanje!

„Ideja o otvaranju salona je nastala još u srednjoj školi. Oduvijek sam razmišljala o otvaranju hotela i/ ili salona za pse, međutim, tada nisam imala mogućnost otvoriti nešto takvo. U Labinu je zaista bio potreban salon za ljubimce pa sam se uz punu podršku obitelji i prijatelja odlučila na taj potez. Ukoliko bude bilo potrebe i mogućnosti nadam se i proširenju posla jednoga dana.“

Anita nam je objasnila i kako je radno vrijeme po dogovoru, a termin možete rezervirati na: 095 399 1724. Upitali smo je za kraj, što se sve može napraviti u Chichi salonu za sretne pse:

„U našem salonu psići mogu doći na kupanje, šišanje, rezanje noktića, čišćenje ušiju, antiparazitsku kupku i farbanje repića. Naravno postoje i paketi koji po povoljnijoj cijeni nude više usluga u kompletu.“

Sretno novoj poduzetnici i neka joj klijenti što više mašu repom!